abonamente

5 intretineri gel + culoare

Cu acest tip de abonament platesti numai 88 ron/intretinere si culoare in loc de 110 ron. Asigura-ti manichiura din timp cu programari in avans!

10 intretineri gel + culoare

Acest tip de abonament iti asigura o intretinere + culoare cu numai 84 ron in loc de 100 ron. Unghiile tale vor arata mereu impecabil.

5 intretineri semipermanenta

Manichiura semipermanenta ne ofera unghii rezistente, o culoare de lunga durata cu luciu perfect. Achizitioneaza abonamentul pentru intretinerea manichiurii cu oja semi si platesti 40 ron/intretinere in loc de 60 ron/intretinere. In plus, te programam in avans pentru a te asigura ca ajungi la timp la intretinere.

5 intretineri semipermanenta cu apex

Achizitioneaza abonamentul pentru intretinerea manichiurii cu oja semi cu apex si platesti 80 ron/intretinere in loc de 90 ron/intretinere. In plus, te programam in avans pentru a te asigura ca ajungi la timp la intretinere.

 

5 pedichiuri semi

Achizitioneaza abonamentul pentru intretinerea pedichiurii cu oja semi si platesti 64 ron/intretinere in loc de 80 ron/intretinere. In plus, te programam in avans pentru a te asigura ca ajungi la timp la intretinere.

Mezoterapie Antirid/Lifting

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Mezoterapie Depigmentare

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Mezoterapie Hidratare

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Mezoterapie Ten Acneic

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Mezoterapie Anticicatrici

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Fa o programare online si obtii 10% reducere