abonamente

5 intretineri gel

Pe langa aspectul inestetic si diferenta vizibila intre gel si unghia naturala, lungimea unghiilor influenteaza activitatile cotidiene si exista riscul ruperii. De aceea intretinerea cu gel UV este recomandata o data la maxim 3 saptamani, chiar daca unghiile nu sunt deteriorate. 

Achizitioneaza abonamentul pentru intretinere gel si platesti 60 ron/intretinere in loc de 75 ron/intretinere. In plus, te programam in avans pentru a te asigura ca ajungi la timp la intretinere.

10 intretineri gel

Achizitioneaza acest abonament si vei plati 56 ron/intretinere in loc de 75 ron/intretinere. In plus, te programam in avans pentru a te asigura ca ajungi la timp la intretinere.

 

 

 

 

5 intretineri gel + culoare

Cu acest tip de abonament platesti numai 88 ron/intretinere si culoare in loc de 110 ron. Asigura-ti manichiura din timp cu programari in avans!

10 intretineri gel + culoare

Acest tip de abonament iti asigura o intretinere + culoare cu numai 84 ron in loc de 100 ron. Unghiile tale vor arata mereu impecabil.

5 intretineri semipermanenta

Manichiura semipermanenta ne ofera unghii rezistente, o culoare de lunga durata cu luciu perfect. Achizitioneaza abonamentul pentru intretinerea manichiurii cu oja semi si platesti 40 ron/intretinere in loc de 60 ron/intretinere. In plus, te programam in avans pentru a te asigura ca ajungi la timp la intretinere.

5 intretineri semipermanenta cu apex

Achizitioneaza abonamentul pentru intretinerea manichiurii cu oja semi cu apex si platesti 80 ron/intretinere in loc de 90 ron/intretinere. In plus, te programam in avans pentru a te asigura ca ajungi la timp la intretinere.

 

Fa o programare online si obtii 10% reducere