aditionale

Aplicare oja clasica

Serviciul poate fi cerut separat atunci cand nu se doreste pregatirea unghiilor si curatarea cuticulelor. Consta in degresarea unghiilor, aplicarea unei baze pentru oja, aplicare oja clasica si aplicare top coat. Pregatirea corecta a unghiilor este absolut necesara pentru rezistenta manichiurii.

 

Aplicare oja semipermanenta

Serviciul poate fi cerut separat atunci cand nu se doreste pregatirea unghiilor si curatarea cuticulelor. Consta in degresarea unghiilor, aplicarea unei baze pentru oja, aplicare oja semipermanenta si aplicare finish. Pregatirea corecta a unghiilor este absolut necesara pentru rezistenta unei manichiuri semipermanente iar in acest caz nu intra in responsabilitatea noastra.

Aplicare gel color

Serviciul este unul aditional si presupune aplicarea unui gel UV colorat pe unghiile tehnice, in functie de dorintele clientei.

 

 

 

 

Aplicare culoare sub cuticula

Este un serviciu ce poate fi cerut suplimentar. Presupune pregatirea cuticulei si introducerea cu atentie a culorii sub cuticula cu pana la 1.5 mm. Acest serviciu amana timpul intretinerii cu aproximativ o saptamana, poate chiar doua, in functie de cresterea unghiilor.

Aplicare blic final

Este o modalitate de a da un luciu de durata unghiilor tehnice. Se aplica la finalul manichiurii.

 
 
 
 
 

French decorativ

Aceasta tehnica este una aditionala unghiilor tehnice si presupune realizarea liniei french din gel UV.

 

 

 

Tratament SPA maini

Este un rasfat aplicat mainilor ce stimuleaza circulatia si netezeste plielea lasand-o hidratata si catifelata. Consta in aplicarea unui gomaj si aplicarea unei masti hidratante timp de 15 min.

Tratament SPA picioare

Este un rasfat aplicat picioarelor, ce stimuleaza circulatia si netezeste plielea lasand-o hidratata si catifelata. Dupa inmuierea picioarelor in apa calduta cu saruri, in aplicam unui gomaj dupa care o masca hidratanta timp de 15 min.

Tratament parafina maini

Tratamentul cu parafina este foarte benefic pentru piele. Stimuleaza circulatia, inmoaie, catifeleaza pielea si o hidrateaza in profunzime.

 

Tratament parafina picioare

Tratamentul cu parafina este foarte benefic pentru piele. Stimuleaza circulatia, inmoaie, catifeleaza pielea si o hidrateaza in profunzime.

Reparare o unghie, cu tips

Presupune refacerea cu tips si gel a unei singure unghii care a fost rupta sau deteriorata si nu este necesara schimbarea intregii manichiuri.

Constructie o unghie

Presupune construirea cu gel a unei singure unghii care a fost rupta sau deteriorata si nu este necesara schimbarea intregii manichiuri.

Indepartare oja semipermanenta maini

Oja semipermanenta se indeparteaza inainte de refacerea manichiurii. Acest serviciu presupune pilirea culorii fara a ajunge la unghia naturala.

 

 

Indepartare oja semipermanenta picioare

 Oja semipermanenta se indeparteaza inainte de refacerea pedichiurii. Acest serviciu presupune pilirea culorii fara a ajunge la unghia naturala.

Serviciul este gratuit daca oja a fost aplicata in salonul Nail District.

Indepartare unghii tehnice

Unghiile tehnice se indeparteaza cu ajutorul pilei electrice pana aproape de unghia naturala. Se pastreaza un strat subtire pentru protectie sau pentru reaplicarea gelului.

Serviciul este gratuit daca unghiile tehnice au fost realizate in salonul Nail District. 

Schimbare forma

Impreuna cu tehnicianul poti alege forma perfecta pentru unghiile tale si vei beneficia de sfaturi profesionale in acest sens.

Schimbare arhitectura unghii

In cazul unghiilor care cresc in jos, incovoiate, recomandam schimbarea arhitecturii lor pentru rezistenta dar si un aspect placut.

Design cu strasuri, 1 unghie

Pretul reprezinta realizarea designului pentru o singura unghie.

 

Design glitter, paiete, sticker, 1 unghie

Pretul reprezinta realizarea designului pentru o singura unghie

Fa o programare online si obtii 10% reducere