mezoterapie

Mezoterapia faciala cu microneedling este un tratament revolutionar ce stimuleaza formarea de colagen nou in piele, in mod natural, colagenul fiind esential pentru o piele tanara, elastica si luminoasa. Acest proces are efecte de regenerare si reintinerire a pielii, de imbunatatire a aspectului, de tonifiere si hidratare in profunzime.

Responsabile pentru productia de colagen sunt celulele fibroblaste, care incep sa isi piarda din atributii odata cu varsta de 25 de ani urmand ca in jurul varstei de 50 de ani sa reduca drastic productia de colagen. Bineinteles ca productia de colagen este afectata si de un mod de viata stresant, diete proaste, fumat, etc.

Mezoterapia faciala cu microneedling este o procedura estetica minim invaziva, realizata la nivelul epidermei cu ajutorul unui dispozitiv special ce injecteaza un cocktail special de substante active, formate din vitamine, minerale, antioxidanti, extracte din plante si alte substante foarte atent alese in functie de afectiunile tenului. Microacele patrund in piele si doar atat, nu depasesc straturile acesteia, stimulandu-i capacitatea naturala de reparare. Ajung la o adancime de maxim 0.5mm, fiind suficient de blande pentru a fi utilizate in jurul zonei delicate a ochilor. Procedura nu este dureroasa, fiind efectuata la nivelul superior al pielii. Daca este nevoie totusi, se poate aplica o crema anestezica locala.

Atunci cand la nivelul pielii apare o leziune corpul nostru reutilizeaza fibrele de colagen si elastina deteriorate, pentru a produce altele noi. Prin mezoterapia cu microneedling declansam mecanismul de autoreparare prin microleziuni, creand astfel o piele fina, ferma si luminoasa.

Dupa tratament tenul va fi putin rosu, pot aparea usoare zone inflamate, zona tratata se va simti mai calda, cu usoara senzatie de strangere. Este necesar sa nu fie expus la soare timp de o saptamana, sa se foloseasca o crema cu factor de protectie 30 sau 50, si sa nu se aplice machiaj timp de doua sau trei zile.

Efectele mezoterapiei sunt de lunga durata in special in cazul cicatricilor si a hiperpigmentarilor. Numarul de sedinte necesare tratamentului, difera in functe de tenul si afectiunile acestuia, 4 pana la 8 sau chiar mai multe, efectuate la intervale de cateva saptamani. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, substantele continuand sa actioneze mult timp dupa tratament.

Mezotrapia este indicata pentru urmatoarele afectiuni:
 • Riduri fine
 • Cuperoza (roseata pielii)
 • Pete maronii si alte pete ale pielii
 • Cicatrici post acneice si alte tipuri de cicatrici
 • Ten seboreic pentru stoparea acneelor inflamate
 • Pori dilatati
 • Ten imbatranit, deshidratat
Mezoterapia nu se recomanda in anumite cazuri:
 • Sarcina
 • Afectiuni ale pielii precum rozaceea, eczema faciala, etc
 • Proces de cicatrizare si vindecare lent
 • Radiatii cutanate in ultimul an

Efectele secundare sunt minime, cele mai comune fiind vanatai si inflamatii, care dispar dupa 4-5 zile de la tratament.

Mezoterapie Antirid/Lifting

Mezoterapie Depigmentare

Mezoterapie Hidratare

Mezoterapie Ten Acneic

Mezoterapie Anticicatrici

Abonamente Mezoterapie

Mezoterapie Antirid/Lifting

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Mezoterapie Depigmentare

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Mezoterapie Hidratare

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Mezoterapie Ten Acneic

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Mezoterapie Anticicatrici

5 sedinte (4 + 1 gratis)

Fa o programare online si obtii 10% reducere