manichiura

Manichiura se numara printre primele detalii pe care cineva le observa la o prima intalnire. Doamnele au fost dintotdeauna preocupate de aspectul frumos al unghiilor pentru a-si exprima feminitatea si gratia. Mainile atent ingrijite ofera incredere si o imagine impecabila. Pentru tine am creat o gama variata de servicii pentru a-ti putea oferi o experienta unica si relaxanta.

Manichiura expres

Reprezinta pregatirea unghiilor, fara aplicarea ojei. Unghiile se pilesc si se aduc la forma dorita dupa preferinta dupa care ingrijim cuticula.

 

 

Manichiura clasica

Este realizata cu oja clasica ZOYA, ce nu contine substante daunatoare unghiei, si nu afecteaza sarcina. Astfel ca poate fi aleasa si de femeile insarcinate sau mamicile care alapteaza.

Manichiura semipermanenta

Unghia este pregatita prin indepartarea cuticulei si luarea luciului de pe intreaga suprafata cu o pila fina, urmand apoi sa aplicam culoarea dorita.

 

Manichiura semipermanenta cu apex

Acest proces presupune creare unui apex artificial unghiei naturale, pentru un efect spectaculos. Include aplicarea ojei sub cuticula pentru a prelungi durata manichiurii, dar si blicul de final, unde este cazul, pentru un luciu de durata.

Fa o programare online si obtii 10% reducere